SUMMIT IS FREE TO ATTEND AND OPEN FOR ALL
[The following programme is subject to change]
Tuesday, 15th October 2019
10:30 am – 11:15 am | WOMAN UP! BRUNCH
11:15 am – 11:25 am | OPENING ADDRESS
11:30 am – 12:10 pm | आवाज़ की ताकत [40 mins – HINDI]
BHANVARI DEVI IN CONVERSATION WITH VINOD JOSHI
Let us partake in a beautiful musical journey across rustic Rajasthan along with the very talented Bhanvari Devi and her melodious renditions and how she started her professional journey as a singer and achieved the name and fame she has. The focus has to be on her professional achievements.
12:15 pm – 12:55 pm | AN ARTIST ON A MISSION
Shashwita Sharma in conversation with Dr. Rajan Mahan on her journey as an actor, a storyteller and her evolution as an artist.
1:00 pm – 1:40 pm | FEMME AND FIERCE [40 mins]
Sairee Chahal has taken “Main kuch karna chahti hoon” and turned it around to “Main bahut kuch kar sakti hoon’, through her company SHEROES, the largest women-only social network. She will be mentoring on how SHEROES continues to be a catalyst in powering women’s dreams and how it helps women engage in a safe, high-trust online space, facilitating connections, conversations, creativity, counselling and commerce.
1:45 pm – 2:25 pm | LUNCH [40 mins]
2:25 pm – 3:05 pm | BUNAAI IS NOT ORIDNAREE [40 mins]
PARI CHAUDHARY IN CONVERSATION WITH NANDITA DEVRAJ
Pari Chaudhary will talk to us why she is a firm believer of ideas and how this has been her mantra for success in all her ventures – Bunaai, Oridnaree & Wearlee.
3:10 pm – 3:40 pm | MARRYING SCIENCE WITH ENTREPRENEURSHIP [30 mins]
Mugdha Sinha will talk about how she incubates and mentors a harmonious match between science and entrepreneurship by creating a system whereby government information and resources are sharable with industry, researchers, innovators, students and other stakeholders.
3:45 pm – 4:25 pm | SHINING THROUGH [40 mins – HINDI]
SANJU VERMA, DR MEETA SINGH IN CONVERSATION WITH NAMITA BHANDARE
Braving personal tragedy and social adversity of belonging to a disadvantaged and impoverished family, Sanju Verma has charted her own path by going to school, completing a computer course and getting a college degree, proving that success comes to those who don’t give up on themselves. Dr Meeta Singh has worked tirelessly towards the upliftment of the girl child in multifarious roles – a peep into her professional life which can hardly be separated from her passion and commitment will speak about the various projects that she has been involved in and the results that they have shown. We want you to keep the conversation casual and fun, yet weighty and substantial while focusing on Sanju’s and Dr Meeta’s indomitable spirits in their own paths.
4:30 pm – 4:45 pm | TEA
4:45 pm – 5:25 pm | PARCHED, SHE WOVE HER OWN PATH [40 mins – HINDI]
RUMA DEVI IN CONVERSATION WITH VAIDEHI SINGH, INTRODUCED BY ROMA PODDAR
Ruma Devi refused to believe that limited resources and opportunities at home were her destiny, not only wove her own path, but is also training women to become entrepreneurs in their own rights.
5:30 pm – 6:10 pm | MORE THAN JUST A LOGO [40 mins]
NIKHILA PALAT IN CONVERSATION WITH RUKSHMANI KUMARI
Nikhila Palat, through her company, Katalyst Reputation Management, is doing what she knows best – bashing gender disparity and handling top brands like Taj, InterContinental, Four Seasons, Conrad, Gucci, Ulysse Nardin, Bell & Ross and more
Wednesday, 16th October 2019
11:30 am – 12:10 pm | MEN AT WORK: ESSENTIAL PARTNERSHIPS [40 mins]
KHATOON BEGUM, ANIL VERMA IN CONVERSATION WITH DR MEETA SINGH
In this session of engaging men to prevent violence against women, Khatoon Begum and Anil Verma will talk about how efforts are necessary to bring in men’s focus to address gender-based violence, instead of just women asserting themselves to prevent violence. Men Care is a global campaign to promote men’s involvement as equitable, non-violent fathers and caregivers in order to achieve gender equality and positive family well being, which has helped reduce cases of gender-based violence resulting in improving family relationships through the Engaging Men initiative by World Vision.
12:15 pm – 12:55 pm | BUILDING YOUR PERSONAL BRAND [40 mins]
Founder of SHENOMICS, Bhavna Toor talks about how to build one’s own brand with the main goal of creating a unique and lasting impression with the target audience, unique products, and their placement. How to develop a competitive edge with customized marketing strategies, image management and networking for the brand etc.
1:00 pm – 1:40 pm | THE BUSINESS OF CHOCOLATE [40 mins]
Zeinorin Angkang will talk on revolutionising the way the world sees chocolate while building an economically sustainable community through entrepreneurship.
1:45 pm – 2:25 pm | LUNCH
2:25 pm – 3:05 pm | DURGA IN THE BOARDROOM [40 mins]
Eika Banerjee, as CEO of Future Learning will talk about the trajectory of her success, how she made Future Learning grow from strength to strength and future plans for the growth of the company.
3:10 pm – 3:50 pm | HIGH ON FOOD [40 mins]
SHAGUN MEHRA IN CONVERSATION WITH SHAN BHATNAGAR
We will take a journey with Shagun Mehra, the illustrious chef, and powerhouse entrepreneur, on what it takes to excel and be successful in every venture she undertakes, focussing on the mantra for being a successful chef, a multi-project entrepreneur and work with wildlife causes as well. How she has been a trailblazer of sorts, inspiring as well as raising the bar for all women who aspire to follow her footsteps.
3:55 pm – 4:10 pm | TEA
4:10 pm – 4:50 pm | CHAI, SARI, CANCER [40 mins]
Viji Venkatesh has dedicated 34 years in caring and support for cancer patients. She will talk about her own journey and experiences as well as the specialized skills and sensitivity required when caring for cancer patients.
4:55 pm – 5:35 pm | UNSTOPPABLE ACHINT [40 mins]
ACHINT KAUR IN CONVERSATION WITH VANI TRIPATHI
Join us as Achint Kaur unravels her life story and career graph in conversation with Vani Tripathi.
5:40 pm – 6:10 pm | CHUIMUI [30 mins]
Shashwita Sharma, using her voice and body movements, will bring out the soul from a short story by one of the most prolific writers – Ismat Chughtai.
6:15 pm – 6:20 pm | CLOSING ADDRESS
15th October 2019
2:30 pm – 3:30 pm | THE ONLY WAY IS UP [60 mins]
Sairee Chahal, founder of SHEROES, will mentor the participants through what drives her continuously towards smashing patriarchy and gender biases at workplaces and what her vision is for the professional women. She will also talk about the roadmap of SHEROES and the multifarious opportunities that affords for women on the internet.
3:45 pm – 4:45 pm | DARE TO ACHIEVE [60 mins]
Kamla Poddar, successful entrepreneur and philanthropist, and the founder of the International Institute of Fashion Design and the Kamla Poddar Institutes, will talk about how she broke all conventions and norms to redefine success in the field of education and empowerment of girls, as she mentors the participants.
16 October 2019
2:30 pm – 3:30 pm | LIVING AND LEADING WITH BALANCE [60 mins]
Founder of SHENOMICS, Bhavna Toor talks about the art of mindful branding, from the inside out, and how to create and project a personal brand that is unique, authentic and impactful. Learn how to stand out above the crowd in a way that empowers you and inspires everyone else.
14th October 2019
Venue: Hotel Grand Uniara
7:00 pm – 8:00 pm | Sawariyo Ghat Mai
A musical performance by Bhanwari Devi
16th October 2019
Venue: Hotel Grand Uniara
5:40 pm – 6:10 pm | Chuimui
A performance by Shashwita Sharma, based on a short story by Ismat Chughtai
15th – 16th October 2019
10:30 am – 6:30 pm
Venue: Hotel Grand Uniara
From the salt flats of Gujarat, to the dunes of Rajasthan, and all the way from Delhi, the Woman Up! Pop-up aims to showcase brands working with sustainable handcrafted goods, and their phenomenal stories. The pop-up has been carefully curated to include a range of craft persons, particularly of languishing crafts, artisans, women entrepreneurs to exhibit handmade sarees, jewellery, bags, home decor, pottery, apparels, body care, food and drinks. Exhibiting at the first-ever Woman Up Pop-up:
1. Aerate Body Care
4. Bombaye House
5. Clay County
7. Finura by Richa
8. House of Miro
10. Jaipur Bar Stock Exchange
12. Metanoia Cafe
14. Royal Dreams by Nandini Jaiswani
15. Studio Ingrid Burgos
16. Twinkle Hanspal
18. Pink Lemon